Offertförfrågan

Om ARTNOVA

Artonova startade 2014 men inom företaget finns en mångårig erfarenhet inom branschen. För oss betyder varje nytt projekt en ny erfarenhet och nya kunskaper, något vi värdesätter högt. Även om Artnova fortfarande är ett litet företag så har vi visionen att växa och det genom väl utförda arbeten, goda samarbetspartner och nöjda kunder. Vi har som motto att ingenting är omöjligt – allt går att lösa.

Vår arbetsmodell är att först ge dig ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom vad du har för önskemål så att vi kan ge dig rätt prisbild och tidsplan. Du förbinder dig inte till någonting utan det är för att du som kund ska få bästa möjliga service och att vi får rätt grund för att kunna utföra ett perfekt jobb av bästa kvalitet.

För att ytterligare underlätta för dig så kan du utnyttja ROT-avdraget och vi gör avdraget direkt på fakturan. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten och de produkter vi använder. Tack vare våra samarbetspartners så arbetar vi bara med produkter av hög kvalitet.

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ditt projekt eller om du har några frågor.

 

© 2019, Artnova